Het bouwen aan een goed functionerend team is erg belangrijk. In veel teams gaat dit op een heel natuurlijke manier; het team heeft uit zichzelf een natuurlijke rangorde en er wordt op een prettige en goede, professionele manier met elkaar omgegaan.

Maar helaas is dit niet in alle teams hetzelfde. Er zijn teams waarin sprake is van onbegrip naar elkaar toe en waar er een negatieve sfeer heerst. Dit komt de kwaliteit van het werk niet ten goede; werkgeluk is namelijk van belang om goed te kunnen presteren.

Teambuilding is niet het doen van een simpele activiteit om in een paar uur de sfeer in een groep volledig om te draaien. Teambuilding is een proces, een proces van het maken van afspraken, het controleren van afspraken, het confronteren met de gemaakte afspraken en daarna het complimenteren op de gemaakte afspraken als deze goed zijn uitgevoerd.

Dit is precies de reden waarom ik hier twee dingen aanbied: Teambuilding en teambuildende activiteiten.

Je kunt hier een volledig op maat gemaakt traject van  teambuilding kiezen, hier begeleid ik het team zolang het nodig is om met genoeg handvatten zelf verder te gaan. Dit proces is op maat, van tevoren vindt uitgebreid intakegesprek plaats om te ontdekken waar de behoeftes precies liggen.

Teambuildende activiteiten komen voort uit alles wat ik doe met mijn bedrijf Escape Zwolle. Van Judas Game naar escaperoom tot een op maat gemaakte pubquiz; het is allemaal mogelijk.

Offerte aanvragen

Inhoud

 • Maatwerk

 • Van losse activiteit tot volledig traject

 • Teambuilding is meer dan een leuke activiteit

 • Afspraken maken, controleren, confronteren en complimenteren

Kosten

 • Teambuildingstraject op maat,
  vraag een offerte aan met uw specifieke wensen.

Losse activiteit

 • Zie www.escapezwolle.nl

  Volledig op maat gemaakte en persoonlijke pubquiz:
  €1500,- (tot 40 personen, daarna €32,50 p.p. extra)
  Prijs is exclusief btw.