Als gastspreker in het onderwijs geef ik in ongeveer 1,5 uur op geheel eigen wijze in eigenwijze stijl een uiteenzetting over alles wat ik heb meegemaakt in het onderwijs. Dit doe ik in 2 verschillende thema’s: 

 Moet dat nou?? 

Over alles wat wel en niet moet in het onderwijs. In deze inspiratiesessie ga ik het hebben over alle misverstanden over de “moet-cultuur” in het onderwijs. Serieuze zaken, grappige anekdotes en alles hier tussenin komen voorbij. Deze sessie is interactief en vraagt uiteraard ook wat van de luisteraars, zorg ervoor dat je je mobiel bij je hebt! 

Van generatie tot generatie 

Van protestgeneratie tot de generatie van de toekomst; hoe heeft het onderwijs zich ontwikkeld en waar lijkt het naar toe te gaan? In 1,5 uur neem ik je mee in een reis door de tijd met als afsluiting een kijk in wat (volgens mij) de toekomst is van het onderwijs.  

Inspiratiesessie en gastspreker 

  • 1,5 uur 

  • 2 verschillende thema’s

  • Serieus met een goede dosis humor 

  • Beschikbaar voor langere periodes 

  • Interactief 

  • Kosten v.a. €249,- Kosten exclusief btw en reiskosten.